Over ons

AutoFirst Amstel Car Service doet alles voor uw auto! Wij bieden de service die u en uw auto nodig hebben. Wij hebben jaren lange ervaring met alle type auto merken.

Sinds 2 maart 2015 is Amstel Car Service geopend, een allround universele auto garage.  Vanaf 1 februari 2018 is Amstel Car Service officieel aangesloten bij de garageformule AutoFirst.

U kunt bij ons terecht voor een complete behandeling van uw auto, van een kleine beurt tot het complete onderhoud van uw auto. Wij nemen alle zorg uit handen en u kunt ten alle tijden gerust zijn want uw auto is in de handen van professionals. Daarnaast streven wij naar uiterste zorg en kwaliteit voor uw auto en leveren wij ook garantie op onze werkzaamheden.

De wensen van de klant staan bij ons centraal en nemen wij erg serieus. Wij willen ten alle tijden onze klanten (u) tevreden en rijdend het pand zien verlaten met een goed functionerende auto.

AutoFirst Amstel Car Service streeft elke dag naar het leveren van de beste kwaliteit met de hoogst haalbare service. Wij werken enorm transparant en werken met dezelfde passie aan elke klus. Vraag nu snel een offerte aan en kom deze week nog langs bij AutoFirst Amstel Car Service

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. met het COVID-19 (Corona) virus nemen wij preventieve maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Zomer banden

De conditie van uw banden is belangrijker dan u denkt.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij Autofirst Amstel Car Service word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer